Bosnian Food Festival

admin

Zin in een dag vol Bosnisch eten? Kan je niet zonder baklava, ćevape of grah? Wil je Nederlandse vrienden kennis laten maken met Bosnisch eten? Dan mag je ons cultuurevenement van 17 maart niet missen!

Tijdens het Bosnian Food Festival zal de Bosnische keuken centraal staan en ben je in de gelegenheid om verschillende Bosnische gerechten te proeven. Maar niet alleen dat. Ook zullen we je alles vertellen over het gerecht dat je op je bord hebt liggen!

Natuurlijk kan een Bosnisch cultuurevenement niet eindigen zonder een feest, dus dat zal die dag zeker niet ontbreken. Meer informatie over onze gasten en optredens, volgt snel!

TICKETVERKOOP
Voor dit evenement is het vereist om jezelf vooraf aan te melden. Koop je kaartje via www.mladi-bih.nl/bosnianfoodfestival. De entree bedraagt €20. Voor leden van Mladi BiH is de entree €18. Kinderen t/m 12 jaar betalen €7,50 voor een ticket.

WINST 
Alle winst van dit evenement gaat naar het goede doel dat wij dit jaar steunen: Fondacija Hastor. Lees hier meer over dit project: http://mladi-bih.nl/hastor/

VRAGEN?
Blijf onze Facebook-pagina en website in de gaten houden voor meer informatie omtrent het evenement. Voor vragen kan je ons een bericht sturen via Facebook of mailen naar info@mladi-bih.nl.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: zaterdag 17 maart 2018
Tijd: 17.30 – 22.30
Locatie: Industrieweg 46, Wageningen
Tickets: www.mladi-bih.nl/bosnianfoodfestival
Parkeergelegenheid: Gratis