Docu: ‘In Search of Better Days’

admin

Exclusief voor onze leden:

Vrijdag 16 februari ben jij, als ons lid, van harte welkom om in Eindhoven exclusief de documentaire ‘In Search of Better Days’ te bekijken. Omdat Mladi BiH haar leden dankbaar is voor de steun, is de entree gratis. Tijdens de avond zal er wel geld worden ingezameld voor Fondacija Hastor, het goede doel dat Mladi BiH steunt.

De documentaire is een afstudeeropdracht van Wijnand Slurink. Samen met zijn cameraman ging hij met de auto naar Bosnië en Herzegovina om de film op te nemen. ‘In Search of Better Days’ vertelt het verhaal van een generatie jongeren uit Bosnië en Herzegovina. Twintig jaar na de bloedige oorlog ziet de toekomst er nog steeds niet goed uit. Het land wordt geteisterd door corruptie en nationalisme waardoor het stil lijkt te staan. Jongeren worstelen met werkloosheid en een minimaal toekomst perspectief. Moeten ze blijven en hun land weer helpen opbouwen, of vertrekken en opzoek gaan naar mogelijkheden in het buitenland?

Mladi BiH heeft ook een bijdrage geleverd in de realisatie van dit project. Tijdens de montage hebben een aantal ambassadeurs een deel van de vertalingen van het Bosnisch naar het Nederlands verzorgd.

Praktische info
Datum: Vrijdag 16 februari 2018
Tijd: 18:00 inloop, 19:00 begin film, 20:00 naborrelen
Locatie: De Zwarte Doos (Den Dolech 2, Eindhoven)
LET OP: Exclusief voor leden! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Ben je geen lid, maar wil je wel komen? Word dan lid van Mladi BiH via www.mladi-bih.nl/lid.

Meer lezen
In Search of Better days » https://cinecrowd.com/nl/search-better-days?language=nl
Meer informatie over Fondacija Hastor volgt snel