Movienight Mladi BiH 2017

Movienight

admin Leave a Comment

Het evenement dat vorig jaar een groot succes was is weer terug! Op zaterdag 23 december plof je neer in een zitzak met een bak popcorn en een glas drinken. Welke film we deze avond zullen kijken, bepalen de bezoekers middels een poll die binnenkort op onze Movienight Facebook-pagina zal verschijnen.

Op de avond zelf ben je vanaf 19:00 welkom. Om 20:00 start de film. De hele avond is er onbeperkt popcorn en drinken. Na de film is er nog voldoende tijd om gezellig te socializen.

De Movienight vindt dit jaar plaats in buurthuis In de 3 Krone in Utrecht. De locatie is goed bereikbaar en op korte loopafstand van Centraal Station. Bij de locatie zelf is er een beperkt aantal parkeerplekken. Kom je met de auto en is er geen plek in de straat? Dan kun je parkeren bij de dichtstbijzijnde parkeergarage: Parkeergarage Springweg.

Heb jij zin om die avond te komen? Reserveer dan snel een kaartje voor jezelf op: http://mladi-bih.nl/movienight. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en het evenement was vorig jaar snel uitverkocht. Wees dus op tijd.

Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een mail: info@mladi-bih.nl.

Locatie: Oudegracht 227, 3511NJ Utrecht – Buurthuis In de 3 Krone
Entree: €12,50, voor leden bedraagt de entree €10
Tickets zijn verkrijgbaar via http://mladi-bih.nl/movienight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *