Grand Charity Gala

Datum: 9 maart 2019
Tijd: 20:00 – 01:00
Locatie: Starsound Studio, Utrecht
Tickets (gala + onbeperkt drinken): € 35,80
Tickets (gala + onbeperkt drinken + diner): € 55,90
Koop je ticket via www.mladibih.nl/grandcharitygala

Dames en heren: het is tijd voor een chique event. Haal je galajurk of pak uit de kast!

✔️ Gala op een prachtige locatie!
✔️ Opbrengst naar goed doel!
✔️ Onbeperkt drinken!
✔️ Chique diner!

Tijdens dit gala (jullie kleden je wel netjes, hè?) gaan de voetjes van de vloer, maar niet nadat we hebben genoten van een heerlijk diner. Voor dit gala hebben we een prachtige locatie geregeld waar we zelf meteen verliefd op raakten. Oh, hadden we al gezegd dat je die avond onbeperkt kunt drinken en dat alle winst van dit gala naar het goede doel gaat?

Natuurlijk zijn we goede muziek ook niet vergeten. DJ Vedad zal in het Anafora de beste (internationale en Bosnische) gala hits draaien. Alle ingrediënten voor een geweldig benefietgala zijn dus aanwezig.

Het gala vindt plaats op zaterdag 9 maart in het Anafora in Utrecht en duurt van 20:30 tot 01:00. De entreeprijs is € 35,- per persoon (inclusief onbeperkt drinken). Wil je vooraf ook komen dineren? Dat kan: het diner duurt van 18:00 tot 20:30 uur en een ticketprijs kost dan € 55,- (diner en onbeperkte drankjes vanaf 18:00). Een ticket koop je tot en met 3 maart via http://mladibih.nl/grandcharitygala. Binnenkort komt er meer informatie over het diner.

De opbrengst van dit gala gaat naar het project van IN Fondacija, genaamd Gnijezdo. Mladi BiH draagt bij aan de bouw van een opvangcentrum in Bosnië en Herzegovina. Het doel van dit opvangcentrum is om kwetsbare kinderen tussen de 6 en 15 jaar oud een plek te geven waar ze zichzelf in alle rust kunnen ontwikkelen. Meer hierover lees je op www.mladibih.nl/project-gnijezdo.

Tot zaterdag 9 maart!