Nakon Svih Ovih Godina

NAKON SVIH OVIH GODINA!

admin Geen onderdeel van een categorie

Ruim 1100 euro voor Stichting Kinderhulp Bosnië

Mladi BiH organiseerde op vrijdag 27 november een benefietfeest genaamd Nakon Svih Svih Godina (‘na al deze jaren’). De muziek was goed, het was gezellig en de opkomst was hoog, maar het belangrijkste is natuurlijk het opgehaalde bedrag. Een bedrag waar we oprecht trots op mogen zijn. Met het benefietfeest is namelijk 1.118,74 euro opgehaald voor Stichting Kinderhulp Bosnië!

Het doel van Stichting Kinderhulp Bosnië is om kinderen uit Bosnië en Herzegovina de vakantie van hun leven te bezorgen. De kinderen die worden uitgenodigd leven in slechte omstandigheden als gevolg van oorlog en armoede. Namens de stichting kwam onder andere de voorzitter een kijkje nemen bij het benefietfeest.

Mladi BiH bedankt iedereen voor de aanwezigheid, donaties en inzet.

Naast dat velen kwamen om te feesten en om het goede doel te steunen, zijn we blij om te zien dat veel jongeren belangstelling toonden voor Mladi BiH. Er werden veel vragen gesteld en van onze kant werd er veel over Mladi BiH verteld. Lijkt het jou ook leuk om je samen met een groep Bosnische jongeren via uiteenlopende projecten in te zetten voor Bosnië en Herzegovina en de Bosnische gemeenschap in Nederland? Join us! We zijn altijd op zoek naar jongeren met nieuwe ideeën.