Ambassadeurs

Onze groep bestaat uit zo'n twintig Bosnische jongeren (studenten en jongwerkenden) uit heel Nederland die op uiteenlopende wijze hun bijdrage leveren aan de organisatie. Meedoen? Dat kan!

Aanmelden
 

Waarom ambassadeur worden?

Als ambassadeur van Mladi BiH krijg je de kans om je in te zetten op een plek waar je jouw kennis, talent en ervaringen optimaal kunt benutten. Het ambassadeurschap is vrijwillig, maar in ruil daarvoor krijg je veel terug: je leert veel Bosnische jongeren kennen, doet ervaring op met projectmanagement en steunt Bosnië en Herzegovina door samen humanitaire projecten op te zetten. Onze groep bestaat momenteel uit 20 Bosnische studenten en jongwerkenden uit heel Nederland.

  Netwerk / gezelligheid

  Je leert tijdens events veel (Bosnische) jongeren kennen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Ook vergroot je, indien gewenst, je zakelijke contacten met Bosnische Nederlanders.

  Ervaring

  Je doet waar jij goed in bent en werkt zo aan je cv. Van marketing en acquisitie tot aan projectmanagement en design; ontwikkel je in het vakgebied waar jij goed in bent!

  Humanitaire hulp

  Elk jaar steunen we een goed doel in Bosnië en Herzegovina. Zo haalden we vorig jaar geld op voor twee studenten in Bosnië en Herzegovina, zodat ze naar school konden blijven gaan.

  Wat kun je doen als ambassadeur?

  Als ambassadeur help je mee met het organiseren van evenementen en het opzetten van leuke projecten. Jaarlijks organiseren we 6 tot 8 evenementen. Voor elk evenement wordt er een projectgroep opgericht. Je geeft zelf aan voor welk evenement jij je wilt inzetten en bepaalt zo zelf welke periode in het jaar jij tijd hebt om mee te helpen. Is er een vaardigheid waar je op uitblinkt en veel ervaring mee hebt? Of iets wat je graag wil leren? Dan kan je lid worden bij een team, zoals het marketingteam, om vervolgens te werken aan marketingplannen en teksten voor op social media. Benieuwd naar wat voor evenementen we zoal organiseren? Kijk dan op de galerijpagina.
  Aanmelden

  Heb je nog vragen?

  Ambassadeur worden? Dat kan via de aanmeldpagina. Geef in het aanmeldformulier een (korte) motivatie waarom je ambassadeur wilt worden van Mladi BiH.

  Nadat we je motivatie hebben ontvangen, plannen we een intakegesprek in. Het gesprek vindt plaats via Skype en is handig voor zowel jou als nieuwe ambassadeur (je kan vragen stellen en krijgt een beter beeld van Mladi BiH) als voor ons (wij krijgen een beeld van wie jij bent).

  Wil je ambassadeur worden, maar heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem! Neem dan contact met ons op.