Bosnian Food Festival

Ben je verliefd op lekker eten? Ben je Bosnisch en wil je jouw Nederlandse vrienden de Bosnische keuken en cultuur laten proeven? Of ben je van niet-Bosnische komaf en wil je de Bosnische keuken leren kennen? Kom dan naar het Bosnian Food Festival!

Dit is geen werkelijke weerspiegeling van het Bosnian Food Festival.
MeetingDistrict
Blokhoeve 2
3438 LC Nieuwegein

30 maart 2019
16:00 - 22:00

Tickets
Uitverkocht!

Bosnian Food Festival
Veel Bosnisch eten op één plek. Allerlei (traditionele) gerechten zoals burek, ćevapi, čorba en baklava zullen hier te vinden zijn. Daarnaast vinden er ook verschillende acts en optredens plaats. De muzikanten die ons deze avond gaan vermaken zijn pop- en rockband Blimp Band & Fikret, die een saz-optreden zal uitvoeren. BiHRO zal de folklor (Bosnische volksdans) uitvoeren. Daarnaast zullen er leuke cadeaus verloot worden. Een avond met een rijk programma!
De vleesgerechten zullen halal zijn.

Samenwerken?
Ben jij de eigenaar van een onderneming of organisatie en lijkt dit jou een goede gelegenheid om een samenwerking met ons aan te gaan? Wil je als particulier graag spullen verkopen tijdens het Bosnian Food Festival? Neem dan contact met ons op door te e-mailen naar crt@mladibih.nl.

Tickets
Online tickets zijn verkrijgbaar tot en met 27 maart 2019 23.59 uur.
Kids t/m 12 jaar
Uitverkocht!

Leden ticket
Uitverkocht!

Ticket
Uitverkocht!

Aan de deur
Uitverkocht!

Image
Bij MeetingDistrict zijn er genoeg gratis parkeerplekken beschikbaar. Daarnaast is de locatie ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bereken je route
Contact opnemen
Algemene vragen over het Bosnian Food Festival kun je stellen door te e-mailen naar info@mladibih.nl.