Leden

Mladi BiH heeft ongeveer 150 leden. Als lid krijg je korting op evenementen en krijg je toegang tot evenementen die exclusief voor leden zijn.

Aanmelden
 

Waarom lid worden?

Mladi BiH zou haar werk niet kunnen doen zonder de steun van haar leden. De leden betalen een contributie van €15,- per jaar en zorgen er zo voor dat Mladi BiH projecten kan opzetten en evenementen kan organiseren. De leden hebben verder geen verplichtingen, maar mogen uiteraard altijd meedenken of ideeën insturen. Er is zodanig een onderscheid tussen gewoon lid zijn en ambassadeur zijn. Lees hier meer over het ambassadeurschap.

Vind jij het voortbestaan van Mladi BiH ook belangrijk? Word dan lid! Hoe meer leden, hoe meer wij kunnen betekenen!


  Korting

  Als lid krijg je korting op evenementen van Mladi BiH. Maar niet alleen dat: ons Corporate Relations Team is actief bezig met het onderhouden van contacten met andere bedrijven en organisaties, waardoor we regelmatig korting kunnen aanbieden voor onze leden.

  Exclusieve events

  Mladi BiH organiseert jaarlijks 6 tot 8 evenementen. Enkele van die evenementen zijn alleen toegankelijk voor leden van Mladi BiH. Zo gingen we onlangs nog uiteten bij restaurant Klopa en gingen we in Nijmegen bowlen met onze leden.

  Meebeslissen

  Als lid mag je stemmen en meebeslissen. Leden hebben namelijk stemrecht op de Algemene Ledenvergadering, waar er gestemd wordt over belangrijke zaken zoals de samenstelling van het bestuur.

  Aanmelden

  Wil je lid worden en op die manier Mladi BiH steunen? Dat kan door het lidmaatschapsformulier in te vullen.
  Lidmaatschapsformulier

  Meer doen? Word ambassadeur!

  Heb je tijd en zin om mee te helpen in de daadwerkelijke organisatie van projecten en evenementen? Naast lid worden, kun je er dan voor kiezen om deel te worden van ons gezellige team van Bosnische jongeren uit heel Nederland dat zich actief inzet voor Mladi BiH. Lees hier meer over het ambassadeurschap en wat jij bij Mladi BiH kunt doen!

  Benieuwd naar wat voor evenementen we zoal organiseren? Kijk dan op de galerijpagina.