Steun Mladi BiH

Vind je het belangrijk dat er een platform is voor Bosnische jongeren in Nederland? Wil je graag een steentje bijdragen aan de Bosnische gemeenschap in Nederland én Bosnië en Herzegovina?

Steun Mladi BiH! Dat kan op meerdere manieren. Je kan je actief inzetten voor de organisatie (ambassadeur), je kan ons financieel steunen door contributie te betalen in ruil voor korting op onze evenementen en toegang tot exclusieve evenementen (lid), of je kan ons eenmalig sponsoren met een geldbedrag. Lid of ambassadeur worden kan via het aanmeldformulier.

Image

Zet je in voor de Bosnische gemeenschap in Nederland, op een manier waar je écht iets aan hebt: je breidt je netwerk uit, werkt aan je CV en krijgt de ruimte om je ideeën te realiseren.

MEER INFO
Image

De leden houden de organisatie draaiende middels een jaarlijkse contributie van €15,- per jaar en krijgen in ruil daarvoor een aantal mooie extraatjes, denk aan toegang tot exclusieve evenementen.

MEER INFO
Image

Wil je Mladi BiH steunen, maar heb je geen tijd en/of zin om ambassadeur of lid van Mladi BiH te zijn? Dan kan je ons eenmalig sponsoren door een bedrag over te maken naar NL41 INGB 0003 0275 25 t.n.v. Mladi BiH.