Image
Image
Image

Ambassadeur

Wil je iets betekenen voor de Bosnische gemeenschap in Nederland en Bosnië en Herzegovina, bijvoorbeeld door evenementen te organiseren of projecten met betrekking tot humanitaire hulp op te starten? Word dan ambassadeur bij Mladi BiH! Ons team van ambassadeurs bestaat uit een groep Bosnische jongeren (studenten en jongwerkenden) uit heel Nederland die op uiteenlopende wijze hun bijdrage leveren aan de organisatie.

Wat kan ik doen als ambassadeur?

Als ambassadeur van Mladi BiH krijg je de kans om je in te zetten op een plek waar je jouw kennis, talent en ervaringen optimaal kunt benutten. In eerste instantie help je mee met het organiseren van evenementen. Is er een vaardigheid waar je op uitblinkt en veel ervaring mee hebt? Of iets wat je graag wil leren? Dan kan je lid worden bij een team, zoals het marketingteam. Hieronder lees je meer over de verschillende teams.

Project management

Voor ieder evenement wordt er een projectgroep gevormd. Als projectlid help je bijvoorbeeld mee met het bedenken van een thema voor het evenement, help je met het zoeken naar locaties en acts en help je met de invulling van het evenement zelf. Op de dag zelf help je natuurlijk mee met het coördineren van het evenement.

 • Projectleider
 • Projectlid

Marketing, design en redactie

Onze evenementen moeten natuurlijk goed gepromoot worden op Facebook, Instagram en LinkedIn. Naast het beheren van onze social media kanalen en de website, het schrijven van teksten of designen, denk je mee over onze marketingstrategie in het algemeen en krijg je ruimte om je ideeën te realiseren.

 • Content manager
 • Design
 • Website manager
 • Tekstschrijver

Corporate relations

In dit team zitten ambassadeurs die het leuk vinden om zich bezig te houden met vragen als ‘Hoe zorgen we ervoor dat we sponsors binnenhalen voor ons volgende evenement?’ en ‘Welke organisaties of bedrijven zijn interessant om een samenwerking mee aan te gaan?’. Zo hebben we op dit moment een samenwerking met Hastor.

 • Teamlid

Drie keer per jaar organiseren we speciaal voor de ambassadeurs een plenaire vergadering. Hier bespreken we de binnengekomen ideeën, maken we een tijdlijn voor de verschillende projecten en kunnen de ambassadeurs beslissen in welke projectgroep ze willen plaatsnemen.

Voordelen van ambassadeur zijn

 • Je breidt je landelijke netwerk uit (zowel op persoonlijk als professioneel vlak). Je leert heel veel Bosnische jongeren kennen uit heel Nederland, maar ook heb je contact met verschillende bedrijven en organisaties.
 • Ervaring opdoen en aan je CV werken. Mladi BiH is een professionele organisatie waar je veel kan leren op het gebied van samenwerken en projectorganisatie. Daarnaast is het ook de ideale plek om kennis die je hebt opgedaan tijdens je studie in de praktijk te brengen. Daarmee doe je bij Mladi BiH aan CV building.
 • Plek om je ideeën te realiseren. Mladi BiH heeft bereik én mankracht: we helpen je graag om jouw ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren.
 • Mladi BiH geeft je een platform om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de Bosnische gemeenschap in Nederland én Bosnië en Herzegovina. Samen kunnen we meer betekenen!
Image

Hoe meld ik me aan?


Ambassadeur worden? Stuur dan een mail naar info@mladi-bih.nl. Vertel in die mail wie je bent en wat je doet, en geef een (korte) motivatie waarom je ambassadeur wilt worden van Mladi BiH.

Nadat we je motivatie hebben ontvangen, plannen we een intakegesprek in. Het gesprek vindt plaats via Skype en is handig voor zowel jou als nieuwe ambassadeur (je kan vragen stellen en krijgt een beter beeld van Mladi BiH) als voor ons (wij krijgen een beeld van wie jij bent).

Wil je ambassadeur worden, maar heb je eerst nog wat vragen? Geen probleem! Neem contact met ons op.